fredag 19 oktober 2012

Kolla in Jabbo!

Vi är Jabbo: Kristin, Carmela, Marie och jag. Bilden togs på vår roliga releasefest.

Min blogg har varit sorgligt eftersatt den senaste tiden. Nu kan jag avslöja varför: Jabbo har tagit all tid!

Våra visitkort. Handgjorda, såklart!

::: Vad är Jabbo?
Jabbo.se är en marknadsplats för handgjorda saker som jag nyligen lanserat tillsammans med tre vänner. Vi har själva saknat en riktigt bra sajt för alla oss som ägnar oss åt kreativt skapande. En plats där man kan sälja och köpa unika, handgjorda saker. Men också en mötesplats för kreativt skapande, där man kan inspireras och utbyta idéer.

::: Varför har ni lanserat Jabbo?
Vi vill lyfta det kreativa skapandet i Sverige, peppa fler att börja göra saker för hand, och inte minst våga sälja sina alster. Jabbo just nu är bara början. Vi har storslagna planer.

::: Hur funkar Jabbo? 
Du blir medlem genom att registrera dig på jabbo.se. Sedan kan du snabbt och enkelt öppna din egen butik. Din butik har en startsida där du kan lägga in din logga, en bild på dig själv (om du vill) och berätta om dig själv och det du skapar. Du lägger sedan in så många varor du vill, väljer vilka betalsätt du vill använda (till exempel Paypal/betalkort, privat uppgörelse eller faktura) och anger frakt för varje vara. 

::: Vad kostar det?
Det kostar inget att bli medlem, öppna butik och lägga in varor. Du betalar först när du säljer något: 5 kronor + 5% av varans pris. Du får varje månad en faktura från oss via e-post.

::: Ännu mer Jabbo!
Kolla gärna in Jabbo.se. Gilla oss på Facebook, följ oss på Twitter. Och missa inte vår blogg, där vi skriver om hantverk, återbruk, entreprenörskap och en massa annat. Och hör gärna av dig om du har några frågor.

::: Sist men inte minst…
… självklart finns Koolon på Jabbo. Titta gärna förbi!
 

Inga kommentarer: